Glædelig midt efterårsdag!

nyheder-4Mid-Autumn Festival, også kendt som Moon Festival, Moonlight Festival, Moon Night, Autumn Festival, Mid-Autumn Festival, Moon Worship Festival, Moon Festival, Moon Festival, Reunion Festival osv., er en traditionel kinesisk folkefest.Mid-Autumn Festival opstod fra tilbedelsen af ​​himmelfænomener og udviklede sig fra Qiu Xi-festivalen i oldtiden.Siden oldtiden har Mid-Autumn Festival haft folkeskikke som at ofre månen, beundre månen, spise månekager, se lanterner, værdsætte osmanthus-blomster og drikke osmanthus-vin.

Mid-Autumn Festival opstod i oldtiden, populariseret i Han-dynastiet og afsluttet i Tang-dynastiet.Mid-Autumn Festival er en syntese af efterårets sæsonbestemte skikke, og de fleste af de festival- og skikkeelementer, den indeholder, har gammel oprindelse.Som en af ​​de vigtige ritualer og skikke ved folkefester har tilbedelse af månen gradvist udviklet sig til aktiviteter som at se månen og synge månen.Mid-Autumn Festival bruger fuldmånen til at markere genforeningen af ​​mennesker, som en næring til at savne hjembyen, savne kærligheden til slægtninge, bede om en god høst og lykke og blive en farverig og dyrebar kulturarv.

Først var festivalen "Sacrificial Moon Festival" på det 24. soludtryk "Efterårsjævndøgn" i Ganzhi-kalenderen, og den blev senere justeret til den 15. dag i den ottende månemåned i Xia-kalenderen.Mid-Autumn Festival, Spring Festival, Qingming Festival og Dragon Boat Festival er også kendt som de fire traditionelle festivaler i Kina.Påvirket af kinesisk kultur er Mid-Autumn Festival også en traditionel festival for nogle lande i Øst- og Sydøstasien, især de lokale kinesere og oversøiske kinesere.

Alle ansatte i Suqin ønsker alle en glædelig Mid-Autumn Festival!Suzhou Suqin Electronic Technology Co., Ltd. er en professionel distributør af elektroniske komponenter, en omfattende servicevirksomhed, der distribuerer og servicerer forskellige elektroniske komponenter, hovedsageligt beskæftiget med stik, switches, sensorer, IC'er og andre elektroniske komponenter.


Indlægstid: 10. september 2022