Anatomy of Molex connector tau o fea?

Feso'ota'i matafaioi i le toetoe lava o oloa faaeletonika uma, o se tino itiiti tauaveina se matafaioi taua.Ae ui i lea, o loʻo iloa e le aufaipisinisi faʻafesoʻotaʻi o Molex brand connectors i le maketi faʻatau e le vevela, o se tasi lea o mafuaʻaga sili ona taua e le taugofie lona tau.O le tele o tagata faʻatau ona o lona tau ma le faʻatusatusaina i tua atu o le paketi, ma o le mea lea e masani ona filifili teisi vaivai i tulaga o le faʻatinoga, ae o le tau e sili atu le taugofie o fesoʻotaʻiga.I lenei auala, o le faʻatinoga o faʻatinoga o fesoʻotaʻiga Molex e matua iloga lava ile pisinisi faʻafesoʻotaʻi.

 oloa

Feso'ota'iga Molex lelei o le fa'atinoina o le eletise

1.MOLEX feso'ota'iga mea eletise autu e aofia ai le fa'a'ese'esega, fa'afeso'ota'i fa'afeso'ota'i, ma le malosi eletise.E masani lava, o feso'ota'iga MOLEX maualuga e tatau ona i ai se fa'afeso'ota'i maualalo ma mautu, soso'o ai ma le MOLEX feso'ota'iga tete'e po'o le malosi fa'amalosi, o le malosi lea e tatalia ai le va'aiga o su'ega i le va o le feso'ota'iga ma fafo.

 

Feso'ota'iga Molex lelei o le fa'atinoga o le si'osi'omaga

2. MOLEX feso'ota'iga si'osi'omaga fa'atinoga e fa'atatau i lona gafatia e fa'asagatau le si'osi'omaga.O lona MOLEX feso'ota'iga fua fa'asino mo le susu tete'e, a'afiaga tete'e, ma isi.

Tete'e susu, o lona uiga, o le tikeri o le susu tetee, e faasino i le kesi susu i le connector, lea o le a faaitiitia ai le insulating meatotino o le MOL EX connector plug-i, ae faia foi le connector i totonu o le uamea leai se masini corrosion.O le MOLEX connector plug-in moisture resistance e mafai ona 90% -95% o le susū fa'atatau, e o'o atu i le 98%.I lenei olaga susū e 96 itula o fa'aauau.Tete'e vevela, o lona uiga, le mafai ona tatalia le vevela ambient o le maualuga ma le maualalo.

 

Feso'ota'iga Molex lelei o mea tau masini

3. O mea faʻainisinia o fesoʻotaʻiga MOLEX e masani lava ona taoto i le faʻaogaina o le faʻaofiina ma le faʻaaogaina pe a faʻaaogaina le malosi, o le a le aumaia ai le faʻaleagaina o le ola i le fesoʻotaʻiga lava ia.

MOLEX feso'ota'iga ola fa'ainisinia o se fa'ailoga taua o mea fa'ainisinia o le feso'ota'iga.O le faʻaogaina o fesoʻotaʻiga MOLEX, i le faʻatulagaina o le malosi mo le faʻaofiina ma le aveeseina o fesoʻotaʻiga, e mafai ona faʻaitiitia lelei le toilalo o fesoʻotaʻiga, ma faʻalauteleina le ola tautua o fesoʻotaʻiga MOLEX.

oloa


Taimi meli: Au-08-2023