Fa'atinoga o Alamanuia Feso'ota'i Europa ma Va'aiga

O loʻo faʻatupulaia le pisinisi fesoʻotaʻiga Europa e avea o se tasi o maketi sili ona taua i le lalolagi, o le lona tolu sili ona tele fesoʻotaʻiga itulagi i le lalolagi pe a uma Amerika i Matu ma Saina, faʻamauina mo le 20% o le maketi fesoʻotaʻiga i le lalolagi i le 2022.

I. Fa'atinoga o maketi:

1. Faʻalauteleina o le tele o maketi: E tusa ai ma fuainumera, faʻamanuiaina mai le televave o le atinaʻeina o masini faʻaeletoroni ma fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga, o loʻo faʻaauau pea ona faʻalauteleina le tele o le maketi fesoʻotaʻiga a Europa.O le maketi fesoʻotaʻiga a Europa o loʻo tumau pea le tuputupu aʻe i nai tausaga ua tuanaʻi, ma e faʻamoemoe e faʻatumauina lelei le tuputupu aʻe i tausaga a sau.

2. Fa'aosoina e le fa'atekonolosi fa'atekonolosi: o lo'o tu'uina atu e le 'aufaipisinisi feso'ota'iga a Europa le fa'aofiina o oloa fa'apipi'i maualuga, fa'alagolago maualuga, tu'uina atu i faiga fa'atekonolosi.Mo se faʻataʻitaʻiga, fesoʻotaʻiga televave, fesoʻotaʻiga laiti ma fesoʻotaʻiga uaealesi, ma isi oloa fou o loʻo faʻaauau pea ona tulaʻi mai e faʻafetaui manaʻoga o vaega eseese o le fesoʻotaʻiga.

3. Fa'atauvaga mata'utia i totonu o le alamanuia: o le maketi feso'ota'i Europa e matua'i fa'atauva, Kamupani tetele e tauva mo sea maketi e ala i le fa'aauauina pea o le fa'aleleia o le lelei o oloa, fa'aitiitia tau, ma le fa'amalosia o le tautua ina ua uma ona fa'atau.O lenei tauvaga o loʻo faʻamalosia ai le alamanuia e faʻaauau pea le alualu i luma, e tuʻuina atu i tagata faʻatau oloa ma auaunaga sili atu.

Ⅱ Le vaaiga:

1. Faʻataʻitaʻiina e tekinolosi 5G: o le manaʻoga mo fesoʻotaʻiga televave, fesoʻotaʻiga maualuga o le a faʻatupulaia tele, ma le televave o le atinaʻeina o tekonolosi 5G.O feso'ota'iga e faia se sao taua i nofoaga autu o le 5G, mea tau feso'ota'iga, ma feso'ota'iga uaealesi, ma fa'atosina ai le fa'alapotopotoga fa'afeso'ota'i Europa e fa'afeiloa'i avanoa fou.

2. Tulai o le fale atamai ma le IoT: Faʻafesoʻotaʻi, e avea ma vaega autu mo le faʻafesoʻotaʻi masini atamai ma masini, o le a faia se sao taua i le fale atamai ma le IoT talosaga.O le siʻitia o fale atamai ma IoT o le a faʻateleina le faʻatupulaia o le maketi fesoʻotaʻiga.

3. Fa'alauteleina le fa'alauiloaina o le si'osi'omaga: O le fa'atuputeleina o le fa'amamafa a Europa i le puipuiga o le si'osi'omaga, atina'e gafataulimaina, ma mea e mana'omia mo le puipuiga o le si'osi'omaga o le a fa'alauteleina ai le alamanuia feso'ota'i i se itu e sili atu le fa'alelei ma le gafataulimaina.Ole alamanuia feso'ota'i ole a a'afia fo'i ile mana'oga ole si'osi'omaga.

ata

O le aʻafiaga o fesuiaiga o tupe i le 2023 ua mafua ai foi se suiga i le tau o le Euro.Lona lua, o le maketi fesoʻotaʻiga Europa ua vaʻaia le faʻaititia o le tuputupu aʻe faʻatusatusa i le lalolagi atoa ona o le tele o mea.Faatasi ai ma nei mea, o le osofaʻiga a Rusia i Iukureini ma le faʻatupuina o faʻalavelave sapalai, aemaise lava i le vaega o taʻavale ma tau o le malosi (aemaise tau o le kesi) na i ai se aafiaga taua, faʻavaivaia ai le talitonuina o tagata faʻatau i le lautele ma tuʻuina atu i tagata teu tupe.

ata

I se aotelega, o le pisinisi fesoʻotaʻiga Europa e faʻamoemoe e faʻafeiloaʻi avanoa fou tuputupu aʻe ma le atinaʻeina o tekinolosi 5G, o le tulaʻi mai o fale atamai ma le Initaneti o Mea, ma faʻalauteleina le faʻalauiloaina o le siosiomaga.E tatau i pisinisi ona gauai totoʻa i suiga o manaʻoga maketi ma faʻamalosia le atinaʻeina o tekonolosi ma mea fou e faʻamautu ai le faʻatauvaʻa i le maketi maualuga.


Taimi meli: Au-03-2023