Ledningsnett før montering prosessdokumenter i grunnleggende kunnskap

(1) Designprosessen før monteringsprosessen bør vurderes etter at tråden i trekkplaten er jevn, enten den vil føre til at tråd og tråd eller tråd og kappe og andre komponenter strander i et problem som påvirker den totale monteringsoperasjonen.

(2) Samlebåndet til prosesskortet for forhåndsmontering bør forberedes av kundens daglige etterspørsel, fabrikkplass og andre ressurser for den omfattende utformingen av designet bør gjøres for å oppnå den generelle balansen mellom arbeidsstasjoner, den ideelle tilstanden til en enkelt stykke flyt mellom halvfabrikata for nullbeholdningen.

(3) Tegningen av den forhåndsmonterte tegningen skal utføres i henhold til kravene i prosesstegningsstandardene.

(4) Designprosessen for forhåndsmontering må vurderes i den feilsikre designen, den samme fargetråden bør unngås på en arbeidsstasjon, spesielt for å unngå at den samme personen fullfører operasjonen.

(5) Mantel og andre deler av installasjonen av spesielle krav bør reflekteres i form av tips i pre-monteringsskjemaet.

(6) For noen av de komplekse strukturene til kappen og andre deler, bør prosessdokumenter angi funksjonen til denne delen og forholdsregler.

(7) Formålet med forhåndsmontering er å kombinere så mange ledningshylser og andre deler for å lette monteringsoperasjonene.

(8) med terminalen til den andre selvlåsende eller låsende sikkerhetsanordningen til kappen.Selebehandling bør være alle ledningene i kappen og all installasjonen er fullført.

(9) Når terminalen som er satt inn i kappen ikke er delt inn i positiv og negativ, og etter at innsettingen av terminalen påvirker installasjonen av den andre låsen, må prosessen utføres i terminalens krympeflate til merking og advarsel.

(10) Forhåndsmonterte prosessdokumenter bør sørge for at kappen som er involvert i den faste spennen og blindboltinstallasjonen er på plass.

(11) Med en låsevinge på terminalenheten, bør prosessdokumenter kreve at slike terminaler først installeres i kappen i begge ender av slike terminaler, bør tas i betraktning når terminalen monteres, riper opp wirehuden eller terminallåsevingen er ripet opp og andre problemer.

(12) Prosessdesign før montering, for å forhindre lekkasje av forhåndsmonterte ledninger, eller samme ledning på forskjellige stasjoner for å gjenta problemet.


Innleggstid: 29. august 2023