• конектор банер1-23.11.17
  • конектор банер2-23.11.16

Избрани производи

Нови пристигнувања

ЗА НАС

  • ISO 90011-1_1
  • куќа
  • магацин

Ние сме дистрибутер на конектори главно фокусиран на полињата на автомобилски и индустриски конектори, имаме предност пред Amphenol & JonHon, а се занимаваме и со TE, Deutsch, Molex, Sumitomo, Yazaki, APTIV, KET, KUM, JAE итн.

Ветуваме дека секоја ставка што ја испорачуваме е од оригиналниот производител, дополнително, нудиме и 15-дневна услуга за враќање на пари за какви било проблеми со квалитетот!

Започнато во 2017 година како семеен бизнис, од снабдување на неколку мали фабрики за жичани појаси, па до сега, ни веруваат многу големи производители на жичани појаси како што се Bizlink, Fujikura, Luxshare, Huguang групацијата за авто ремени итн.

Горди сме на она што го постигнавме денес и сè уште растеме, нашата основна вредност е чесноста и ќе се држиме до неа се додека сме на ова поле.

Контактирајте со нас денес, можеме да ви помогнеме да ги добиете најдобрите можни цени за артикли што се на залиха!