• banderolë lidhëse1-23.11.17
  • baneri lidhës2-23.11.16

Produktet e veçuara

Arritje të reja

PËR NE

  • ISO 90011-1_1
  • shtëpi
  • depo

Ne jemi distributor konektorësh i fokusuar kryesisht në fushat e automobilave dhe konektorëve industrialë, kemi përparësi ndaj Amphenol & JonHon, si dhe merremi me TE, Deutsch, Molex, Sumitomo, Yazaki, APTIV, KET, KUM, JAE etj.

Ne premtojmë se çdo artikull që dorëzojmë është nga prodhuesi origjinal, përveç kësaj, ne ofrojmë gjithashtu një shërbim rimbursimi 15-ditor për çdo problem cilësor!

Filluar në vitin 2017 si një biznes familjar, nga furnizimi i disa fabrikave të vogla të parzmoreve të telit, e deri më tani, ne jemi të besuar nga shumë prodhues kryesorë të parzmoreve të telit si Bizlink, Fujikura, Luxshare, Huguang grupi i parzmoreve të automjeteve etj.

Ne jemi krenarë për atë që kemi arritur sot dhe jemi ende në rritje, vlera jonë thelbësore është ndershmëria dhe ne do t'i qëndrojmë asaj për sa kohë të jemi në këtë fushë.

Na kontaktoni sot, ne mund t'ju ndihmojmë të merrni çmimet më të mira të mundshme për artikujt në magazinë!